45 DAGENGELDTERUGGARANTIE
360 DAGENGRATIS REPARATIE GARANTIE
TRANSPORTSCHADE(DOA)

GearBest is meer dan een winkelsite, het is voor gadgetliefhebbers door gadgetliefhebbers. Wij hebben een passie voor allerlei soorten technologie, van retro-stijl tot het allernieuwste.

Onze missie
De bedrijfsvisie GearBest is eenvoudig: de beste verkoper zijn van online elektronica met een ongeëvenaard aanbod van de allerbeste gadgets, de beste gebruikerservaring, snelle verzending en uitzonderlijke klantenservice die verwachtingen overtreft. Voor ons is de klant altijd koning. Onze toewijding aan klanten stelt ons in staat nauw samen te werken met elke klant. Wanneer u bij ons koopt, is de verkoop niet afgerond wanneer wij uw bestelling verzenden, maar pas wanneer u volledig tevreden bent.

Kunt u GearBest vertrouwen?
GearBest heeft een eigen voorraad in beveiligde, uitgebreide opslagfaciliteiten, wij hebben kwaliteitscontroleprocessen en een uitgebreid klantondersteuningscentrum met meerdere servicekanalen. Onze professionele servers en website worden dagelijks gescand, geverifieerd en volledig gecontroleerd door McAfee Secure™ van Symantec™ om u online te beschermen. Klik op het officiële McAfee-keurmerk voor meer informatie. U kunt meer informatie vinden op onze pagina Veilig winkelen. Koop met volledig vertrouwen bij GearBest. Wij hebben duizenden producten (kosten vanaf slechts $1) die elke dag wereldwijd worden verzonden. Probeer ons vandaag en profiteer van de nieuwste en eenvoudigste manier om uw favoriets gadgets te kopen.

Prijzen
Prijzen en beschikbaarheid van artikelen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De prijzen zijn exclusief invoerrechten en heffingen mocht uw pakket onderzocht en belast worden door uw landelijke douane. De betaling hiervan is de verantwoordelijkheid van de koper.