Start onze Cool Free-app!

Geniet van exclusieve apps-aanbiedingen.

Start de app
Alfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening
Alfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening
Alfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening
Alfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening
Alfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening
1/1
Zie Vertaling
10.23€
12.96
Bespaar een extra 0 met de app
94 Beoordelingen

Alfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening - Zwart

Coupon:

bevordering:

Ondersteuning COD betaling

Magazijn & vergoeding

kiezen
CN-099:Verzenden tussen: Jun 02 - Jun 04

Product opties

kiezen
Zwart

beoordelingen (94)

João
Jul 11,2019
Great value for money. 5 sterren, aanbevolen!  
Bekijk meer

Discussie

Stel als eerste een vraag.

Een vraag stellen

Omschrijving

Almachtige Controller:
Smart Control:
Bedient uw infraroodapparaten vanaf uw smartphone op afstand buiten uw huis.
Eenvoudig appbeheer:
Op afstand in- en uitschakelen en timers instellen voor thuisapparaten.
Temperatuursensoren en slimme triggers voor infrarood-apparaten voor thuisgebruik.
IR-besturing:
Ondersteunt alle infrarood op afstand bestuurbare apparaten zoals tv's, dvd-speler, airconditioning, elektrische gordijnen, slimme lampen.

functies:
- Temperatuurmeting
Het detecteren van de omgevingstemperatuur, wanneer de temperatuur de ingestelde waarde bereikt, kan de airconditioner, verwarmingssysteem, luchtbevochtiger, enz. In- of uitschakelen.
- Timing-functie
Stel de timer in om de airconditioner en tv's in of uit te schakelen.
- Scène-modus
Ondersteunt verschillende modi, zoals naar huis gaan, thuis weggaan, slapen, de bal kijken, zorgen voor kinderen en andere modi.
Notitie:
1. Dit product is alleen voor IR-apparaten, niet ondersteund voor RF-apparaten.
2. Voor de eerste keer dat de app wordt ingesteld, moeten deze controller en uw mobiele telefoon dezelfde thuis-wifi verbinden.
3. Externe huisbesturing werkt ook als de app-instelling voor de eerste keer goed is.
Controller Pairing-instructie:
De controller met elkaar verbinden → Druk op de resetknop van de controller → de indicator knippert snel → een apparaat toevoegen (op mobiele telefoon) → selecteer "Infraroodapparaat" → volgende (zoeken naar apparaat) → bind het gezochte apparaat aan een bepaalde kamer.
4.Alfawise KS1 APP: Usmarthome, kan worden gedownload van iOS- of Android-systeem
5. Operationele gebruikershandleiding mobiele APP-verbinding kan verwijzen naar dereferentie
6. Er zijn twee manieren om verbinding te maken: de ene is de weblink: de mobiele telefoon kan inloggen op het volgendelink, om verbinding te maken met Alfawise KS1. Een andere is de APP-verbinding (Usmart Home / Wechat). Als de klant verbinding met Alexa moet maken, kiest u de eerste webkoppeling en gebruikt u de reguliere verbinding van Alexa om te associëren met Alfawise KS1

Tip:
1. Eén kamer kan maar aan één controller worden gebonden (u kunt hem "gateway" of "infrarood-begeleider" noemen).
2. Voorgesteld wordt om in één kamer één controller te gebruiken.
3. App-instelling voor verschillende kamers: klik op "apparaat" in "I", zoek "Mijn apparaat" en wijs een kamer toe voor de apparaten in die kamer.

Specificatie

Basis informatie

merken: Alfawise
Model: KS1

Dimensies en gewicht

Productgewicht: 0,0800 kg
Pakket gewicht: 0,1350 kg

Verpakkingsinhoud

Verpakkingsinhoud: 1 x Controller, 1 x USB-kabel, 1 x Engelse handleiding
Alfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening- ZwartAlfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening- ZwartAlfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening- ZwartAlfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening- ZwartAlfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening- ZwartAlfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening- ZwartAlfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening- ZwartAlfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening- Zwart

aangeraden producten

Gesponsorde producten

Bonus voor nieuwe leden: coupon van $ 10
10.23€

Alfawise KS1 Smart Home universele afstandsbediening

Kleur

Aantal stuks - +
termijnen: Kiezen
loading...
loading...
annuleren
loading...
loading...
loading...

beoordelingen

4.55 *****
  • 66
  • 23
  • 0
  • 1
  • 4
  • Allemaal ( 94 )
  • ( 31 )
  • ( 8 )
João
Jul 11,2019
Great value for money. 5 sterren, aanbevolen!  
pedromadeira
Jun 05,2019
Het is net als de beschrijving zegt, maar ik dacht dat het ook ondersteund WIFI, maar de WiFi die wordt beschreven het wordt gebruikt om het apparaat aan te sluiten en de jouwe apparaten niet te bedienen. Ook kocht ik het, want mijn AC unit geen andere enige afstandsbediening ondersteunt dat het ... en na een lange zoekproces in de app ... nog steeds geen geheugen op dit model. Dus niet een grote hulp voor mij. Ik heb ook een Broadlink IR mini 3, dat meer werkt snel dat deze, in het verbinden weg van huis en hetzelfde wifi-netwerk. het een komzijde, meet de kamertemperatuur. En 's nachts, is het groene led is het een beetje intense ...
Ismael
Aug 11,2019
Voor mij is een van de belangrijkste functies van deze apparaten is in staat om te synchroniseren met Google Startpagina, en dit, hoewel het zegt dat het kan worden gebruikt met Google Startpagina, in de praktijk, is er geen manier sync. Bovendien, als vervanging van traditionele afstandsbediening werkt perfect onder toevoeging die aan en uit kan worden geprogrammeerd. Als op enig moment komt om het probleem van de synchronisatie met Google Startpagina lossen zou zijn gezongen zet de score tot 5 sterren
Лентяйка с удалённым досту
Jun 23,2019
Infrarood afstand bestuurde netwerk. Xiaomei is veel kleiner in omvang, functioneel hetzelfde. Plus thermometer aan boord (maar onderschatting graden gedurende 6). Indien nodig kan de afstandsbediening niet in de database - kan worden getraind. Voor airconditioners - eerst memoriseren temperatuur, dan zijn alle andere functies. Als u nog niet beginnen met de temperatuur, zal het niet verschijnen in het menu. We moeten het apparaat te verwijderen en opnieuw te beginnen, met de temperatuur. Ik doodde een uur op dit moment in de handleiding en op YouTube niet. Ik kan deze console aanbevelen? Zeker ja. Met de lage kosten van een air-conditioning verandert in een slim)))
Julian Ramy
Jan 19,2019
De slimme IR afstandsbediening is gelijk aan alle IR-afstandsbedieningen in mijn huis. Het is zo handig om gebruiken, in vergelijking met een tiental van slimme WiFi sockets. Ik geef de voorkeur gebruik van dit apparaat. Het kan worden aangesloten Televisies, airconditioners, tv-boxen, dvd's, projectoren, en zo verder via AI leren. Zowel de installatie en configuratie zijn eenvoudig. Controle, timing en de temperatuur afstandsbedieningfunctie bruikbaar. Niet nodig op zoek naar een van de juiste afstandsbediening meer. Blij mee :)
Barry
May 09,2019
Ik kocht toen dit één en het werkt perfect! Het configureren: het was zo makkelijk, het geleerde al onze tinten zonder problemen. Het was volledig operationeel in enkele minuten. Het is geweldig om een ​​app om de automatische rolgordijnen onder controle te hebben. U kunt zelfs het apparaat bedienen wanneer deze niet is aangesloten op uw WiFi-netwerk. Ik ben verrast hoe snel en responsief de app is om de kleuren te controleren. Ook het assortiment op het is geweldig, ik kan tinten die zijn twee kamers uit de buurt van het apparaat zelf te regelen.
A
May 09,2019
Dit is echt een cool apparaat waarmee men in principe onder controle iets op afstand gecontroleerd door de app of Alexa. Een probleem is dat als je moet 'leren' van het apparaat aan uw afstandsbediening te leren zonder het kiezen van een bepaald merk, dan is dit aangepaste apparaat is niet altijd in staat om spraakgestuurd te zijn. Anders dan dat, het assortiment is groot en het werkt goed. Ik heb het gemonteerd onder de bar bij mijn keuken, en het is gemakkelijk in staat om een ​​IR en RF-signaal door de kamer.
Marcelo
Jun 10,2019
Het apparaat werkt goed, maar om een ​​bestaande schema voor mijn afstandsbediening apparaten te vinden, het was een geboorte, en er was geen programmering 100% functioneel. Getest routines automatische acties, die ook werkte niet 100%. Nu is het grootste probleem dat we hebben niet oplossing is de integratie met Google Startpagina dat niet werkte, en dit was precies de belangrijkste reden voor mijn aankoop. Dit doet niets af aan de kwaliteit van het product zelf, die goed werkt, maar een grote kloof zou deze integratie met Google Home home automation zijn.
JACK
May 09,2019
Laatste toevoeging aan mijn home automation collectie. Dit was zo dicht bij perfect, slechts een paar dingen op de app kant zou het echt ontevreden over de top. Setup kostte me ongeveer 10 minuten en een paar pogingen. Weten wat werkte, kon ik het opnieuw in ongeveer 2 min. De app is waar de magie gebeurt, het toevoegen van een apparaat is vrij straightfoward; leren aangepaste toetsen op de afstandsbediening is super eenvoudig en zelfs het wijzigen / re-learning een voorgeprogrammeerde afstandsbediening duurt slechts seconden.
Feri
Nov 18,2019
Ik heb dit artikel besteld, omdat ik begon mijn huis met AC te verwarmen en wilde het op afstand te bedienen. Het punt is werkt goed, zoals verwacht, maar de toepassing is niet de beste. Ik moet altijd om het 2-3 keer openen om met succes aan te sluiten op de apparatuur. De gemeten temperatuur is true, 5-6 graden Celsius hoger is dan de werkelijke temperatuur in de kamer.
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer